Despre noi

Universul copiilor este un loc spiritual. Un loc în care zâmbetele înduioșătoare și chicotelile prichindeilor ne transpun într-o lume pură, inocentă și simplă. EraKids este un brand apărut din dorința de a scrie o nouă poveste într-un univers angelic.

EraKids este un univers destinat copiilor care urmează să ia contact cu lumea frumosului. Am pus bazele brandului în 2021, fiind inspirați de frumusețea copilăriei și de tot ceea ce îi înconjoară pe cei mici. Astfel, am adus pe piața românească haine premium pentru copii și dorim să ne asigurăm că ceea ce le oferim aduce un plus de valoare copilăriei lor. Fiecare ținută EraKids este o amintire vestimentară prin care copiii iau contact cu stilul și estetica frumosului. 

Calitatea este principiul după care ne ghidăm, tocmai de aceea hăinuțele din gama noastră sunt confecționate din materiale naturale, gentile cu pielea copiilor. Hăinuțele EraKids ating mai multe stiluri vestimentare, de la clasic chic, până la modern sau retro. 

ai o intrebare?

Echipa Erakids iti sta la dispozitie 24/7

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.